vineri, 25 iunie 2010

PNL cere demisia guvernului si a lui Traian Basescu...

Liberalul Radu Stroe a declarat că judecătorii CCR care au votat în favoarea contestaţiei depuse de PNL legată de legea care ptevedea tăierea de salarii şi de pensii, au dovedit probitate morală şi profesională.

"Decizia de astăzi a CCR este o declaraţie de faliment a guvernării Băsescu-Boc-Udrea. Acestro oameni PNL le-a atras atenţia că tăierile de pensii şi salarii nu rezolvă criza, nu doar că sunt aberante din punct de vedere economic, ci şi că încalcă libertăţile cetăţenilor. Din incompetenţă şi ticăloşie actuala guvernare a ignorat apelurile nostre şi a luat aceste decizii îndreptate împotriva românilor", a spus Radu Stroe care a precizat că o consecinţă a deciziei CCR este că acordul cu FMI este "în aer".

"Trebuie refăcută neapărat scrisoarea cu FMI, ceea ce va duce la amânarea pe termen nelimitat a acordării tranşei pentru România, a concluzionat liberalul.

"În aceste condiţii actualul Guvern trebuie să plece. Dacă acestor oamnei le-a mai rămas o fărâmă de bun-simţ, în frunte cu Traian Băsescu şi Emil Boc astăzi trebuie să îşi dea demisia. PNL somează guvernarea Băsescu-Udrea-Boc ca un ultim act înaintea demisiei să modifice pachetul legislativ astfel încât milioanele de pensionari să nu mai trăiască cu spaima zilei de mâine", a cerut liberalul.

Acesta a declarat că în opinia partidului său este o nedreptate reducerea cu 25% a salariilor medicilor, profesorilor, poliţiştilor, militarilor care ,conform deciziei CCR, se vor micşora. Deoarece această decizie "ar putea gira incompetenţa actualului Guvern", Stroe a anunţat că PNL îi va sprijini să atace individual în instanţe aceste măsuri.


Profesor Cristian Bebe
Secretar Comisie Educatie PNL4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu